I'm Pregnant Again....

As Salam,

After 4 months aku tak update blog kesayangan nie,...so hari nie aku rajinkan diri update la jugak...last post aku bln 6 tahun nie..fiuhhhh lama plak rasenye tinggal dunia blog nie...

Actually, nak bercerita cikit.,..first n last aku datang period mase bln 8/16.. bln 8 tu aku dtg 2 kali..awal n hujung bulan..dan smpai ke saat ini, my period still tak mai2 lagi...sebenarnya tak risau papepun...yek la, org kta kalo kte fully bf, period susah ckit nk mai..ade kawan satu opis tu bgtau, dia 4 bulan sekali baru dtg period..aku pun take note je la...

tp ape yang terjadi kat aku? 2 3 hari lepas, lepas je balik dari kg, badan mula rase tak sedap..pening, penat, badan terasa lemah je..nk buat ape2 malas nye rase...dah tak bape sihat, batuk n sesema mula menyerang..aku ingatkan berjangkit dgr si nisa...tp nak dekat seminggu tak baik2 lagi..biasanye kejap je aku dah recover balik...ok2 positifkan diri je la...semalam ble hati rase tk sedap n terpk2, ajak la encik suami gi bli pregnant test di presint 15..

na...pagi2 aku dah test baekkk punye....n the result is positive....nk rase teruja tak sgt, cume terkejut berukkk n terasa plak la kesakitan bersalinkan si nisa tu...huhu...rase nk ngis je pgi td..tp buat2 happy je la..ble bgi tau en suami, dia pun mcm tak percaya...tp kami berdua terima berita ni dengan hati yang gembira..bia la susah2 cikit nk besarkan anak2...tp ble dah besar nnt memudahkan kami berdua...dan dpt rezeki yang tak terduga...aminnn....

alhamdulillah...sebaik2 perancangan kita, perancangan Allah adalah yg paling terbaik...Tq Allah sbb beri kami tanggung jawab n amanah yang besar ini sekali lagi....aminnnn