My Dream Breast Pump~

As Salam,

Kali nie nk share skit pasal breast pam aku...usia baru je mencecah 6 bulan..hehee selari dengan usia anak comel aku tu..

Hari ni baru terasa stress yg amat sgt sbb valve pam nie koyak plak...ingat kan tak la menjejaskan hasil aku..rupe2nye nahhhh...mmg terjejas sgt2 tau...

dari hari ke hari nk bli tak bli2 gak si valve tu..cdg nk bli on the spot je..tp tk tau kt mane..ade pun semua online je...kalo online nie mmg compom dpt, tapi makan hari gak la...so kawan suggest satu shop..e-mum shop namanye..nasib baiklah e mum shop nie ade cash on delivery..tp tak tau la dpt ble..huaaaaaa.....try call hq kt gombak, tp tak berjawab..huhu..Ya Allah, mudahkan la urusan aku..

**haha nk abis cite baru perasan..nama pam aku tak mention iek? pam aku pam single je..malish lifestyle..sebenarnya aku tak de pengalaman guna breast pam yg elektrik nie..dlu mase si kakak lahir, aku bli yg manual je..tp sakit, last2 tak tau kt mane aku letak..dah rosak agak nye... mase si abg lahir plak, cdg nk guna si kakak punye breast pam, tup2 si adik langsung tak nk susu umie,..huhu sedih bak hang...nk wat cmne kan..lagi pun mase tu, pengalaman 0 tentang bf nie...

**2 bulan yg lepas, mmg berhajat sgt nk bli double pam..org kata mudah, dari segi mase..yek la kte nie kan keje bawah bos, org pertama bos cari adalah aku..mase guna single pam nie, bg aku okla...tp kadang2 amik mase dekt 30 minit untuk pam dua dua belah...agak lama..so penah gak aku singkat kan mase mengepam 20 minit untuk 2 2 belah..tp hasilnye tak memuaskan...dh breast tk kosong sgt..dlm hati mmg nk upgrade pam ke double plak, skrg tengah reki2 la harga yang berpatutan n paling best untuk kosongkan breast..dlm hati nk bli antara lacte or eve love or autumz..harga lebih kurang je...insyaAllah tgu 2 3 bln lgi kot bru hajat yg satu nie tertunai..doakan iek kawan2...TQ2!!!!

 Autumz Passion
 Eve Love
 Lacte

**Ya Allah, murahkan rezeki ku untuk aku bli salah satu pam tersebut...aminn~