Sweet 8 month!

As Salam..

Haha last entry aku mase kandungan 6 bulan..now! dah masuk 8 bulan..perghhh..korang kira la dekat 2 bulan kot aku tak de mase nk update blog nie...kesian ko blog..hahahaaaa

alhamdulillah....skrg dah masuk 32 minggu. baru start nk bli barang baby...takat nie dah dpt bli stroller bby sekali dgn car seat, beberapa helai pakaian baby, pampers new born, set mandian baby..ok itu je yg sempat bli takat nie..insyaAllah nnti akan bli lagi kelengkapan baby....agak penat sebenarnya ble nk shopping memandangkan keadaan diri yg semakin memboyot nie..ditambah lagi dengan peel 2 beradik tu..fiuhhhh mmg menguji kesabaran sgt2..hanya tuhan je la yang tau..

2 minggu lepas kami sempat la serbu kedai cuci 24 jam kt dengkil sbb nk basuh baju baby yang dlu digunakan oleh si kakak n adiknye..dpt la pilih yang masih elok lagi..tambahan utk anak kali nie..tk la kami bazirkan duit nk bli byk baju bby..sedangkan yg lain masih elok lagi..cuma yg bpe nk ade, baju time new born ke 6 bulan tu..hehe bli pun ikut bajet yg ade la..mane ade tu rezeki bby...alhamdulillah..

tetiba terasa lama plak nk tggu lagi 8 minggu tu..hahaaa....tak sabo nk bersalin n dukung bby..n yg paling penting dpt cuti lama...ah bahagia sekejap..


ini set stroller ngan car seat tu...alhamdulillah rezeki anak kali niee...


nie plak hadiah dari suami sempena nk dpt bby nie..hahaha tak la..tanda terima kasih... =)
tQ syg...