Trip Family ke Langkawi

As Salam...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Still dalam mood raye ke semua? hehe..mood raye aku dah habis..now mood keje la plak...

Asyik bercuti ke hulu ke hilir...

2 Minggu lepas kami sekeluarga bercuti ke Pulau Langkawi. Tercpai hajat mak aku nk berjalan ke sana..sejak aku lahir smpai la hari tu, baru la hajat dia tercapai..syukur aku dpt gak bawak mak kesana....Ktorg bercuti ke P.Langkawi pun sbb nk bawak bapak saudara aku sekeluarga dari Indonesia berjalan2 kt Malaysia..yg sempat bawak pun langkawi je la..nk bawak KL dah tk sempat mandangkan aku n suami bekerja..lagi pun diorg bercuti 2 minggu je kt sini...insyaAllah next time ye!

Kami menginap di Apartment, Pekan Kuah..kenderaan (Van Urvan) dan tempat penginapan aku dah mintak kawan arrange kan..alhamdulillah puas hati..senang kalo ade kwn yg dok sana..hehe...
Tempat yg sempat kami jenguh, Pantai Chenang, Dataran Helang, Pekan Kuah, Underwater World, Beras Terbakar n last sempat la ke Makam Mahsuri. Dapat basuh kaki dari telaga mahsuri...sejuk je airnye..heheee

Seronok sekali sekala dpt bawak mak abah berjalan nun smpai ke hjg semenanjung tu...kalo kami tak rush nk balik ritu, dpt la singgah di Padang Besar..huhu tah bila la dpt gi sana lagi....hehe walaupun badan penat, ditambah sesema dan batuk yg tak kurang2 aku redah je...

Ble balik ke putrajaya, si kakak demam on off on off plus batuk n sesema..mane taknye, bangun pagi kt apartment tu, terus serang kolam mandi..huhu mmg demam la....nasib la si adik sehat.....

Gmbar aku upload cikit je iek? hehe dlm fb pun tak sempat nk upload..sabar je la..








Tiada ulasan: