Kursus Profesionalisme Setiausaha Pejabat di Bentong, Pahang

As Salam,

Kembali bertugas.

Alhamdulillah dah dpt 8 hari berkursus, so tinggal lagi 2 hari je nak cukupkan 10 hari KPI untuk tahun ini...semoga Allah mudahkan urusan aku nk dptkan 2 hari kursus nie sblm aku bersalin. Walaupun masih berbaki 3 bulan lagi seblm bby nak kuar, tp kalo dpt settle kan awal2 tak la memeningkan kepala nnti...

Kursus kali nie under pengurusan KPT. Alhamdulillah nama terpilih untuk hadir..mmg kalo boleh tk nk gi kursus luar dari bangunan opis, tp nk buat cmne, dh masuk bulan 8 tp bilangan hari berkursus baru 5 hari..daripada kene hantar hari kerja, baik hujung minggu. Memang takdir Allah, minggu nk gi kursus tu suami bercuti. Alhamdulillah.. So far, kursus kali nie bg aku tak la pack sgt..biasa2 je..more to santai je..baju pun bebas. Leh pakai jeans lagi..tp mak buyung mmg tak leh la nk pakai jeans.

Hotel ini jauh dari bandar. Mmg nampak hutan je la. Line fon maxis mmg tk de. tp nasib ade wifi dlm bilik n dewan kuliah. dpt whatapp je la ngn suami. bg aku ok la dari terputus hubungan cmtu je kan. at least hal rumah aku tau. Risau sbb dah lama tk jauh dari keluarga.

Malam sabtu, ade barbeque. Dlm jadual mmg tk de, so pakai je la baju ape2 yg ade. Mase makan2 tu, setiap kumpulan kene buat persembahan, semua nye base on lagu "Sakitnya Tuh Di Sini". Hahaaa macam2 gaye la ade..n kami mmg tak sangka, kumpulan kami dpt jadi juara..bayangkan kami practise hanya 1 jam je..time tu la nk buat kariografi nye, nk susun n macam2 la..mybe nie rezeki 2 mak buyung kot, kami menang..n juara karaoke pun aku n partner aku menang..kih3...lawak3..dan disebabkan group kami bolot hadiah juara untuk 2 2 kategori pada malam tu, kami dpt nombor 2 juara keseluruhan. Best sgt!! mmg tak sangka..

Kesimpulannya, kursus nie byk input yg aku dpt untuk diaplikasikan dlm kerja harian aku kt opis. InsyaAllah semoga ianya berterusan. Amin~


2 orang dari kiri tu bukan group kami, diorg urusetia..hehe

=)

Partner gelek, partner sebilik aku..hahaaaa

Gambar para peserta bersama fasi2 

Lepas diumumkan sebagai juara kategori group...

Da~




Tiada ulasan: