Kisah Raye 2015

As Salam..

Baru ade hati nk update blog..fiuhhh macam2 hal yang terjadi sepanjg bulan puasa n raye2 nie..

Alhamdulillah semua berjalan lancar je..nk bercuti raye ok je bos pun luluskan..heheee...Skrg aku dah bekerja 2 hari la termasuk hari nie, tinggal esok je last day keje seblm balik semula ke Ipoh untuk bercuti ke Langkawi..insyaAllah 3 hari kt sana nnti..hope semua org happy hendaknya..nie first time g Langkawi..sambil tunaikan hajat mak yg dah lama beno nk jejak kaki kt sana...

Genap 20 minggu hari nie usia kandungan aku...semoga bby sihat2 dlm perut umie..skrg dah mkin galak bergerak2...nk tido dah mkin tak selesa..kandungan kali nie, macm biasa la...sesema ngan batuk tk pernah surut..smpai kadang kala aku smpai tak leh tahan terkencing..so skrg nie kemana2 kene pakai pantyliner..

Hari Raye ke 3, aku ngan suami gi Lapangan Terbang Kepala Batas sbb jemput bapak saudara dan anak beranaknye dari Indonesia...bercuti kt sini...hope diorg happy la sepanjg berada di Malaysia nie..ehem..lagi pun tak lama mane, cume 2 minggu je..tak puas rasenye kan? 

Hari Raya Tahun nie mcm selalu la...tak de benda menarik pun..cume thn nie dpt la makan mee udang, tahun lepas dh melepas sbb tk dpt balik beraya kan..atas tuntutan kerja...

ok la tk tau nk sembang ape..idea dah terbang, memandangkan perut dah berbunyi2..harap maklum...da~




Tahun nie nk ambik gambar ber4, tak de mase..sbbnye sibuk beraya..kih3


"SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI,
MAAF ZAHIR DAN BATIN"