Short Update

Assalamualaikum....

Hai!!!

Alhamdulillah rinie genap 10 minggu usia kandungan! syukur pada Allah SWT atas "rezeki" ni..ble dah masuk 10 minggu nie, baru la terasa semangat sikit..tak la kemalasan sgt, asyik tido memanjang..hehee..loya n terasa nk muntah pun dah semakin kurang.,selera makan plak dah mula berselera balik..asal lapar, ade je yg nk dikunyah...muka ade sikit nyawa la org ckp, ini tak serupa mayat hidup! aku pun gerun tgk muka aku sendiri..hahaaa

Pada cuti hari pekerja awal bulan 5, kami sekeluarga ke negeri Johor...ade hari keluarga pejabat suami, sonok mmg teramat sgt, sbbnye first time jejak kaki ke Johor, n first time gak dpt masuk Legoland! Ah terasa beruntung sgt time nie..mane taknye, kos ke sana, kami just bayar RM100 je, untuk penginapan n untuk tikt masuk ke Legoland! tak huntung beb! kalo dikira, harga tiket untuk seorang dewasa lebih kureng RM2++ n kanak2 plak dlm RM16++..haiyak! dekat seriban gak la nk masuk dlm tu...hehe rezeki anak2 aku dpt masuk legoland...semua permainan ktorg main, cume taman tema air je yg takleh..sbbnye baju tak bawak, n leceh cikit la buat aku yg preggy awal  nie kan? walaupun tak main air, permainan lain aku main gak, hahaha tak sedo diri pregnant, tp buat2 tk pregnant, tp alhamdulillah kandungan aku ok smpai hari nie...cume penat jgn ckp la....nasib la esoknye masih lgi cuti( cuti gantian hari wesak)..mmg loloi la esok pgi nye...penat kemain! smpaikan hari selasanye, aku EL..terasa kepenatan sgt!

Malam sabtu tu, ade makan2 tema hawaian! kami ikut tema sendiri je la..hahaa....n paling tak sgka kami salah sorg pemenang hadiah cabutan bertuah! alhamdulillah ini betul2 rezeki bby nie! kami dpt 2 beg tarik( luggage) satu kecik satu besar, warna hijau petronas...hehe sgt seronok, pegi satu beg balik 3 beg! hahaa....

kami smpai putrajaya hari ahad malam jam 12.30 mlm....mata mengantuk sgt! dlm bas aku tk dpt tido, tak selesa...so heaven lagi tido di rumah!!








Tiada ulasan: