Kehadiran Yang Ke3

Assalamualaikum...

Ok rinie nk review sikit pasal my 3th pregnancy...

Ble start masuk bulan 3, ktorg berdua dah start planning nk bby yang ke 3 tahun nie...sekitar pertengahan bulan 3 tu, aku start tak sedap badan..sakit pinggang, tk de selera makan..perut berangin je..n buncit skit dari biasa..bdan penat jgn cakap la...lagi best rasenye berehat di rumah tambahan plak, time nie batuk menyerang..dekat sebulan dah la...

Pada 28 Mac 2015, which is my birthday, aku try buat pregnancy test kt rumah..mlm tu siap cite kt husband, kalo mmg ade bby, ini lah hadiah hari jadi yang paling bermakna buat aku tahun nie..suami kata, insyaAllah...tp dukacitanya, pagi tu aku test -ve..huhu sedih ok! kecewa jgn cakap la..rase down sgt..tp kene think positive, Allah tak beri itu ade hikmahnya kan? 

lepas dari tu, badan still lagi mcm tu jgk....tetap lemah, nk tido je keje nye..tp tido nie tak la ble letak kepala kt bantal terus lelap...take time la..aku sebenarnya dah lupe simtom mengandung ank pertama n kedua dlu tu..hehee....ble ckp kt suami, suami kta biar dlu, tggu seminggu lagi baru cek balik..so aku pun kesabaran la cikit..

Pada 1/2-4-2015, aku try cek balik, n line yang nk menentukan sama ada kite mengandung atau tak tu, samar2..aku penah dengar kwan bercakap, kalo samar2 itu mmg ade, cume masih awal lagi..mmg aku seronok sgt..feeling aku mmg betul bby dah lekat..Alhamdulillah...syukur ya Allah..cite kt suami, dia pun seronok ble dpt tau aku dah lekat...

Skrg kalo ikutkan dah masuk 5 minggu...insyaAllah masuk 2 bulan nnt baru nk gi scan..

Tiada ulasan: