Now I'm turn to 28..

Assalamualaikum...hai~

Alhamdulillah, past 2 days ago, on 28/3/2015, usia aku dah berganjak ke 28 tahun...syukur, selama 6 tahun sudah melayari hidup berumah tangga bersama suami dan 2 orang cahayamata....diharapkan dengan bertambahnya usia ini, maka bertambahlah rezeki dari Allah dari pelbagai sudut....tk terkecuali dalam hal anak2..target seblum usia 30 tahun nk tambah lagi sorang..semoga Allah mengizinkannya..amennn...

Macam tahun2 sebelum ini, sambutan besday tak la se gah mane..cukup la sekadar di bawa makan mee sup meletop di Sg. Besi..hehe mmg dah lama teringin..so hajat tu smpai jugak..alhamdulillah..thanks encik suami...nothing special on that date..

ok, tak tau nk cite ape dah...

Alhamdulillah dah masuk 3 minggu si adik dah bebas dari pampers....haha dah tua2 baru lepas semuanye...skrg si adik dah pandai nk memerut dlm bold dah...senang hati umie..cume buat mase nie, kene bli pamper untuk spare.bukan ape, kalo kt rumah mmg tak pakai dah la termasuk malam..cume kt sekolah, cikgu pakaikan jugak..risau di terkencing dlm seluar...tp bgi aku suruh dia kencing seblm tido dah memadai,,tp yek la cikgu taska kan., bkn nk jg anak aku sorg je..ade byk lagi budak2 yang diorg kene take eyes...tkpe adik, at least kt rumah dah tk payah pakai...mmg dh jimat byk...skrg dah start pakai underwear..hehe comelnye..hahaaaaa...

ok la da.....


Tiada ulasan: