Kembali Bekerja

As Salam,

Hye All...

Alhamdulillah masih diberi kesihatan oleh NYa untuk meneruskan hidup sampai ke saat ini....

Semlm dah start masuk keje balik, walaupun mata masih merah2 cikit..tp abaikan je la....asalkan tahi mata tak bertepek2 lagi..haip! 

Semalam hantar anak bujang ke taska balik, mula menangis tp still lagi nk masuk kelas..alhamdulillah Allah mudahkan jalan aku untuk hantar adik ke taska balik....

pagi nie plak kena hantar anak dara n anak bujang ke sekolah masing2...start keluar umah 7.15 pagi..syukur Allah masih mudahkan jalan aku n selamat sampai ke pejabat n thumb print jam 7.52 pagi...

Semlm rasa agak payau sikit la...dengan sesema yg mula nk menjdi tp rinie dah tak de!!! Yey!!! Tq Allah..

Nak tambah satu azam lagi la tuk tahun 2015 nie, nk jdi seorang isteri dan umie yg LEBIH prihatin pda suami dan anak2...terasa selama nie tak bagi cukup prihatin tu pd suami dan anak2...emmm tah la.....

k la rinie ade audit keselamatan..aiyoooo kementerian nie mmg tak leh lari dengan audit iek? 



Tiada ulasan: