cuti panjang yg tak dijangka...

As salam...Hye semua...

sonoknye ble pikir tentang cuti kan? sape tk suka bercuti ape lagi kalo bagi mereka2 yg dah berkeluarga dan ade anak2..mmg bercuti menjadi salah satu acara yang terbaik utk bersama suami dan anak2 tercinta..tempat? depends laa...

4 me? cukup la bercuti kan umah je..hahaaa cm tak best kan? tp kami ade aktiviti cuti kami sendiri..bukan lepak je kt umah, tido n besarkan badan je iek? tambahan plak astro kami dah down grade..cukup la basic home je..byr mahai2 tp tak de mase nk tgk/mengadap tb je baik tak payah..

so cuti kali nie aku manfaatkan dengan mengemas rumah..sebenarnye aku dpt cuti 3 hari bermula semalam smpai la hari rabu..nmpknya lepas chinese new year baru aku masuk keje balik..waaaaa ini semua sbb aku sakit mata!!!! tkpe2 sakit2 pun ade hikmah..

next entry baru aku update gambar after renovate ok geng? just short entry untuk hari ni...insyaAllah dlm seminggu lebih nye ktorg akan dpt buat bilik belajar n bermain untuk anak2...semoga semua nye berhasil nnti...da~


Tiada ulasan: