Terjebakkk!!!

As Salam....

See the pic.....hehe semuanye gara2 penangan Rindu Awak 200%....aku pun mengedik nk bli camera polaroid nie gak...sweet tak? kamera nie warna putih..nk bli kuning, tp bling2 dia dah cabut la plak..so bli putih la..hehe warna pink tu cover kamera..siap bling2 tau!! pic aku ngn suami tu nyonya tu yang ambik gambor..test kata nya..whatever la aunty...layan kan aje..

Sebab aku bli pun mudah nk dpt gambar fresh..lagi pun ktorg nie mmg malas nk gi mencuci gambor..kamera dslr tu dah hade, tp gambr dlm kamera dslr tu sesuai untuk upload dlm fb or laptop jer ..so kamera polaroid ni untuk event2 n moment2 best nye..kenangan...al maklum lah "kodak"nye agak mahal...n isi nye cume 10 keping je..jd kene ambik pic yang best2 je la..=)




Rindu Awak 200% 


1 ulasan:

Lan.simple 1991 berkata...

Assalam. Kak..saya pon org mlaka gak. Nk cari camera cam tuh. KT kne yew?