Kursus di Melaka

As Salam,

Happy Monday....semoga hari ini lebih baik dari semalam..n semoga all peeps dalam keadaan sihat walafiat...in Syaa Allah...

Lepas berkursus selama 3 hari, tinggal lah sehari lagi untuk cukupkan kursus tuk tahun nie..alhamdulillah semuanye dimudahkan...

Di Melaka baru-baru nie aku hadir ke Kursus Aplikasi Psikologi Dalam Pengurusan Khidmat Bantuan Pelanggan..walaupun as a PA, aku tak terlibat secara langsung dalam Receptionist nie, but aku kene jawab panggilan dari ibu bapa, pelajar, orang awam, termasukkan orang-orang besar nie..so aku dpt la sedikit pelajaran bagaimana nk handle orang-orang nie...in syaa Allah semoga dapat di adaptasi dalam kerja aku nnti..amennn....

Memandangkan kursus nie ambil masa 3 hari, dan dalam masa yang sama Bahagian aku terlibat dalam kes AUCMS di Penang, jd ramailah pegawai-pegawai yang tak dapat menghadiri kursus tersebut...sebagai natijah nye, dpt la aku bawak husband n anak-anak berkursus sekali dan bercuti..hehe....dpt plak bilik pegawai yang superb cantik, siap ade jakuzi lagi tau!!! hehe rezeki anak2...diorg nie mmg suka berendam nie..TQ kepada pegawai yang sanggup beri bilik tersebut kepada saya...hehe kira wakil Boss la kan? =)

Antara gambar-gambar yang sempat  diambil :-

**kualiti gambar tak bape cantik...tp boleh la dari tak do'....



ini bukan kali pertama naik beca kt Melaka, tp layan kan je la sbb si kakak teringin, pengayun beca nie pun asyik dok pasang lagu Frozen,  Let it Go je..mentang2 la si kakak mmg suka benar lagu nie kan....=)


Nie kawan2 satu opis, dari kiri; aku, Kak Wahida, n Kak Audrey Amos


Nak gak berselfie, tp nie gambar selfie yang ok gak la bagi aku...kih3


Sonoknye kalo hari2 dok pandang laut je..dpt pahala tau!!! =)

  
Thanks pada Faiz n Sem, sbb bawak ktorg jalan2 kt Melaka nie.... =)


Alamak!!!!  gambar nie nk post gak walaupun muka aku dah macam mayat hidup..hahaaaa
time nie Faiz bwk ktorang pekene coconut shake yang paling femes kt Melaka...sedap wei!!! rugi kalo dtg Melaka tak rase coconut shake nie...terrrrbaikkkkkkk!!!! 





3 ulasan:

ima_muz berkata...

eee boring gila dengar kes aucms tu...rase cam terlibat jgk dgn ofis aku ni..haha...weh napa muka pucat sgt..make up ckit...mcm aku make up sgt je kan..

Tomoyo@Zura berkata...

tau takpe aku dah nk muntah dah..tk settle2 lagi tau!!! adoiii...time dah petang2 aku malas dah nk make up..hahaaa penat....ko natural beauty long..ok je.... =)

ima_muz berkata...

no la natural beauty...xde maknenye...aku skrg pun x make up zura...nak clearkan segala masalah kat muka ni....parut2 segala..nnt dah cantik baru la make up balik...nak menambat hati somi..masalahnye badan lak yg x terjaga skrg...