Hujung Minggu Kami

As Salam,

Hari ni baru ade kesempatan nk update blog..

Biasa la bile mood ok or tenang baru ade feel nk update blog...ye dok! hehe...kebiasaannye ble aku update blog nie time bos gi meeting or dia mmg tak dtg opis..kih3..so tk de la jiwa kacau....

Hujung minggu baru2 nie ktorg gi Zoo Negara...bukan first time tau! dah banyak kali time2...hingga la ktorg stop pegi Zoo nie ble aku terbaca satu artikel kt paper tk silap aku la...mengatakan haiwan2 kt Zoo Negara nie ter biar..tk dijaga makan minum, kebersihan tempat tinggal n termasuk lah kesihatan haiwan2 tersebut..no wonder la ble kami gi tgk haiwan2 nie, kebanyakan nye kurus tinggal tulang..kecian kan? smpai kan artikel nie dpt komen dari orang luar tau! so diorg pun decide tak mau gi Zoo Negara dah..sbb kecian tgk haiwan2 nie...

Tapi mybe sbb si couple panda dari China mai Malaysia, so renovation pun dah buat...kalo korang gi sana, mmg tak cukup kaki la nk berjalan tau! dah macam2 haiwan yang seblum nie tak de, dah ade,,,termasukkan satu wayang 6D..korang boleh rase mcm korang sendiri betul2 dlm action tu...mmg best la...tp lepas je tgk wayang 6D tu, terasa badan penat sgt..yek la rase mcm betul2 kte naik train tu..kih3...mmg awesome!!! 

korang nk tau tak, disebbkan dah buat byk renovation kt Zoo Negara ni, so parking pun penuh...smpai kan parking yang tak penah ade, jd ade...haaaaaa....tp dlm pakej nie aku tak ambik nk tgk panda tu..yek la bukan leh pegang or main2 ngn dia pun kan? lagi pun harga agak mahal..so ambik basic je la....sebagai kenangan, kami ambik gambar background yang mmg diorg sediakan untuk sesi photoshoot....n hrga agak murah bagi aku...

Ade 4 keping semuanye; tp nie paling cantik....



Susah nk ambik gambr si adik nie, hyperaktif sgt..sbb tu gambar nie jadi exclusive!!!





Tiada ulasan: