Bengkel Imej Profesional Perkhidmatan Awam

As Salam...

Morning peeps....hari khamis kembali lagi..hehe dh mcm iklan tora plak kan? alhamdulillah aku masih dipanjangkan usia dan masih mampu untuk mencari pahala2 di dunia ini untuk bekalan di sana...syukur Ya Allah...=)

Memandangkan skrg nie dh nk masuk hujung bulan dan kursus aku tak cukup korem lagi.naaaa kene la hadirkan diri untuk kursus2 yang masih ade...so semlm aku hadirkan diri untuk bengkel imej profesional dan yang bestnye penceramah nie mmg org yang pro....dtg hanya tgk org tu je dia leh agak, korang nie orang yang jenis macam mana..maksud aku jenis mcm mana tu bukan garang, suka gelak..tk iek....nie yang identiti/personality diri korang la...cam aku, natural + romantik..so pasnie, aku kene pakai baju2 yang ade ciri2 natural+romantik la...sonok sgt tau! dari tak tau ape2 tentang imej nie so skrg dah ade at least 50% basic tentang imej nie...so kalo korang tersalah bli kain pasang yang direka khas untuk orang alluring(seksi) tetb korang yang natural+ klasik pakai, mmg tk kena la..mybe nmpak serabut, serabai or ble org lain pakai cntik, korang pkai rase semak..cm gitu la ibarat nye....

Alhamdulillah, pasnie kalo nk bli beg, kasut, tudung, baju terutamanya aku dah ade basic...so icon artis aku lisa surihani (natural), rita rudaini (romantik), nora danish(romantik)..n mybe ade ramai lagi artis la..tp nie yang paling femes..kih3

Next, aku nk join lagi la bengkel yang cikgu Shiema nie organise...mesti best!!! 




Tiada ulasan: