Bersantai di Taman Tasek Titiwangsa

As Salam,

Entry 2 minggu lepas baru laahh sebuk2 dah update kan? emmm biasa la sape tak kenal zura....semua kene peram dlu, dah ade hati nk update baru lah terhegeh2 nk bukak blog bagai...

ok2 at least aku update kan? hahahahaaa

Disebabkan kami nie suka sgt bersantai mantai nie...so kali nie kami saje2 la berjalan kat area kl plak..nasib tak jame..hehe...ingatkan kami nk dok bawah pokok, makan2, smbil tgk air pancut...tp tah mcm mane, aku ternampak plak taman permainan yang besau sgt..so teruja la nk bawak si kakak n si adik bermain..walaupun time tu tengahari rembang..kih3....bia la janji anak2 happy bermain...bkn selalu dpt gi sini....tempat ni menjadi pilihan kami untuk hbiskan cuti hujung minggu adalah kerana duit dah kering...tp still nk berjalan gak...almaklumlah dah pertengahan bulan kan? gi sini tak la mengeluarkan belanja besau sgt...kt sini just habiskan duit takat RM30++....

Kt sini ade mcm2 aktiviti bersama keluarga...korang boleh bermain kasut roda...dari umur 4 tahun smpai la ke dah tua bangka still boleh main lagi tau!!!  ^_^ aku tak de can nak main..sbb kene pantau si adik...so bia la si suami ngan si anak dara main puas2...

sebenarnya kami nk bawak si kakak gi Sunway Piramid..main ice skating..sbb dia bukan main teruja lagi..tiap2 dok mintak nk main sketing2 katanye..aduiiii tgk utube pun, asyik sketing2 je...emmmm.....bkn tk nk bawak hjg minggu tu, tp waktu pgi gelanggang tu kene tutup..ade perlawanan katanye...so kalo pegi ptg, kejap sgt la kakak dpt main sbbnye mlm suami nk keje plak..aduaiii...tkpela...tp tercapai gak la hajat si kakak..mmg rezeki dia la dpt main kasut roda tu...dah puas main kasut beroda, ktorgn naik bot...hehe naik dlm 30 minit untuk RM3 satu bot...untuk kasut roda, aku lupe plak bpe harganya..kih3

pastu si suami n si kakak main bola atas air....nie byran agak mahal..RM15 tak silap aku....dah puas main, kami pun balik...jom layan gambar.. ^_^











Da...Next month kami gi melawat keluarga di Indonesia....^_^





Tiada ulasan: