Aku dah LULUS!!!

As Salam...

Korang masih ingat entry nie > Driving License ?

Sambungan.....

Lepas aku tak lulus tu kan? aku terpaksa daftar lain untuk mohon test jpj blik..so date yang diorang bagi adalah pada 22 April 2014 ( Selasa )..aku dapat sesi 2 iaitu jam 11 pagi...

Hati berdebo-debo..biasalah kan? sblm test tu aku amik kelas 2 jam..aku ambik 2 hari seblm test..iaitu pada hari Ahad...cikgu yang ajar tu suh aku blaja kt jalan dlu...Jalan A n Jalan B..alhamdulillah semua lulus katanya! hahahaa

Yang aku fail lagi satu tang 3 pointer kan? emmm kat sini la aku kene beri lebih perhatian..alhamdulillah hari test aku berjaya buat...bukit, parking n 3 pointer..syukur sgt2 tau!!! Encik suami debo gak..tah ape dia debo kan pun tak tau..sbb yang amik test tu bini dia, bkn dia..hehe..tkpe2 satu hati kan? =)

So ble dah lulus Bahagian ke 2, so petang plak untuk Bahagian ke 3..kali nie aku dapat tester jpj lelaki..muka garang sungguh!! dia suh aku bawak keta kt Jalan B..mase tu kul 3 lebih..jln kt situ tak jamme lagi..syukur Allah mudahkan semuanye...aku lepas n dpt markah 19/20..fiuhhhh....seronok bkn main lagi...tersenyum smpai telinga..kih3...

Now, dlm proses nk buat Lesen kt JPJ plak..mintak2 la ri Isnin nnti dah dpt lesen...

**dlm hati tak sabo nk bawak Avanza tu gi keje..heheeeee ^_^


2 ulasan:

ima_muz berkata...

yeyeyeye dah lulus..lepas ni senang la aku nak g jalan2 naik avanza ko..hahaha..tetiba kan...aku ni lesen tiap2 tahun idup tp bawak kete pun dah x ingat mcm mane..malas betul nak belajar..haha...tahniah ye....

Tomoyo@Zura berkata...

hehe ko blaja la pelan2 blik long...aku pun kene blaja bawak auto avanza tu..hehehe skrg dlm proses nk dpt kan lesen keta tu...dah dpt lesen dr jpj, leh la bawk pelan2 kt sekitar kawasan umah dlu..dh ok, baru bwk gi pejabat..tk yah la nk tunggu bas lagikk...^_^ bahagia rase..hehehe..kalo kte nk merayap time suami2 kje, leh jer..hehehe =)TQ along...