Overnight kt Penang...

As Salam...

huhu kenapalah kemalasan skrg nie makin menjadi-jadi? adoiiii teruk betul la...

Ahh tambahan hari nie hri Isnin..rase lemau je nk buat ape2...huhu

Takpe2 aku update gak la sbb tk nk tinggalkan moment yang best nie k!

Disebbkan anak2 minggu lepas kene berada di kg, so aku kene duty lebih mase..kene gi penang..hehe best mmg best! sbb nie first time aku naik flight...memula mmg takut sgt, bile pk benda bukan2..tp aku gagahkan jugak la..kalo jd benda tak baik pun, fikir blik..mati itu pasti!

Aku nie bkn jenis yang suka ambik gambar byk2..janji ade sudah..buat kenangan..Naaa kt bawah nie ade la sikit gambar2 yang aku ambik mase dlm flight balik ke KLIA...






k la tak larat nk sembang panjang2...hehehe

k la da~

Tiada ulasan: