Overnight kt Penang...

As Salam...

huhu kenapalah kemalasan skrg nie makin menjadi-jadi? adoiiii teruk betul la...

Ahh tambahan hari nie hri Isnin..rase lemau je nk buat ape2...huhu

Takpe2 aku update gak la sbb tk nk tinggalkan moment yang best nie k!

Disebbkan anak2 minggu lepas kene berada di kg, so aku kene duty lebih mase..kene gi penang..hehe best mmg best! sbb nie first time aku naik flight...memula mmg takut sgt, bile pk benda bukan2..tp aku gagahkan jugak la..kalo jd benda tak baik pun, fikir blik..mati itu pasti!

Aku nie bkn jenis yang suka ambik gambar byk2..janji ade sudah..buat kenangan..Naaa kt bawah nie ade la sikit gambar2 yang aku ambik mase dlm flight balik ke KLIA...






k la tak larat nk sembang panjang2...hehehe

k la da~

Kursus Teori 6 Jam Memandu Kelas D

As salam...

Wah dah bulan Mac!!!!! Cepat nye mase berlalu..rasenye mcm baru je masuk tahun baru kan? alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk melihat dunia yang semakin tua ini....

Dugaan di tahun 2014 ini rasenye sgt mencabar okeh!!!

Semalam baru je selosai kursus teori memandu kelas D..mak ai!!! orang mmg ramai sgt2 la...kelas aku semalam penuh..seramai 51 orang yang mengikuti kursus itu..aduiiii.....peristiwa yang tak dijangka, letrik tak dok plak tengahari tu..hahahaaaaa mcm2 yang berlaku semlm...alhamdulillah selesai gak..dalam pada tak nk ambik lesen D,tup tup dah selangkah pun...hope semua nye baik2 saja...sebelum aku bawak perut, leh la dptkan lesen D dlu!!!!! hoyehhhh.....

***Suamiku,sabarlah menjaga anak2 iek? heheeeeee

Da.....
hehe tak sabar.. =)