Trick Art and Red Carpet at I-City

As Salam...

Dah masuk tahun baru 2014...horeyyy!!!

Aku baru ade kesempatan nk update  blog nie....tkpe la bukan ade org nk tunggu2 entry aku pun kan? heheeee

Good news yang aku dpt semalam, Biras aku dah selamat melahirkan seorg bayi perempuan seberat 3.2 kg, jam 2.07 petang secara normal pada 5 Jan 2014..alhamdulillah..aku dah jadi makcik pun..hehe 


sekali tgk dh macam muka ibu dia...tp tak tau la kalo dah besar muka cam ayah dia ke? hehe
Tahniah Aida...

Hari Sabtu yang lepas, aku ngn encik suami berjaya gak bawak anak2 ke I-City sbb nk masuk Red Carpet je pun..harga nye ok sgt....tak la semahal mase dlu kot..hehe kami just bayar RM100 untuk satu family..Dewasa 35 dan kanak-kanak atas 90cm RM 30..

Lepas bayar tu mmg xcited gile nk ambik gambo ngan patung lilin kt dlm tu..jom tgk gambo je la, penat nk taip..hehehe



















Antara scandal-scandal encik suami...hahaha jgn marah sayang...just joking...kalo betul2 dah lame kene kejo dek penyapu...hahaha

ikut hati semua gamba nk masuk dlm blog nie, tp paham2 la memori tak cukup....ini antara gambar yang terbaik la...sowei encik suami 2 keping gambar je bini awak masukkan untuk awak..nk byk2 sila buat blog sendirik iek? hehe

Lepas puas bergambar dngan retis, kami masuk kt Trick Art plak..jom tgk gambr..

















 ha best tak? meh la dtg kt sini..

k la penat upload gambar..hehe da....


2 ulasan:

ima_muz berkata...

suka gila tgk kakak..pandai dia pose...mak ayah dia malas nak puji sgt...hahaha...

Tomoyo@Zura berkata...

haha mak ayah dia mmg dah terlebih pandai along..kih3..kimie yg ajar posing tu..kalo aku cakp dia buat tak reti je..=)