Lipstick True Dimensions

As Salam,

Hari nie aku nk cite pasal Lipstick True Dimensions..ade 8 warna semuanye...

Warna yang paling aku suka Wild About Pink....Color Me Coral n Natural Beaute....sgt2 sesuai dengan aku....








Lipstick True Dimensions dari Mary Kay ini sangat-sangat istimewa...telah banyak memenangi anugerah dalam pertandingan lipstick terbaik dunia...

Lipstick ini juga mengandungi Vitamin C yang membolehkan kulit bibir terjaga, ada anti aging (anti penuaan) dan paling best ada pelembab...so kalo pakai lipstick ni tk perlu la korang nk pakai pelembab bibir lagi....tahan dlm 6 jam pemakaian...kalo tak minum or makan la iek? Lipstick nie juga akan membuatkan bibir jadi lebih munggil! Auwwww.....

Kalo korang nk kan kelainan nk jd cm superstar, ko leh try Lipstick True Dimensions Colour Firecracker..wahhh pasti terserlah kecantikan anda!!!! 

K la da~~~



Tiada ulasan: