Hujung Minggu Kami

As Salam..

dah petang2 baru ko nak update blog iek zura? hahaha nk buat cmne..nie la mase yang ade pun kan....

fuh baru je dpt barang Mary Kay yang aku order 9/12/2013 ritu....lambat sgt! yek la hujg thun kan so diorg kene kira stok dlu..adehhh....

ok continue tajuk penting..

Hari Sabtu kami sekeluarga gi pesta buku kt PWTC,..ini semua penangan Novel punye pasal! hah! memula aku tk tau pun ade event tu kt PWTC, kak ajar yang bagi tau! memandgkan dia nk sgt aku blikan buku2 novel koleksi dia yang tak cukup2 tu, aku pun paksa la encik suami teman aku turun PWTC..alhamdulillah tk byk cabaran nk gi sana..syukur...

Last, berjaya merembat 3 buah buku untuk aku sendirik....n ini untuk kak ajar plak.....


koleksi buku yg belum dibaca adalah sebanyak 10 buah kot..hahaha beli je tau, bace idok juge...i bz dngan keje2 rumah...so nk bc pun kene ade time nye...hehe

dah settle bli buku, ktorg bwak anak gi AQUARIA plak...haha first time nk gi sana mencari merata2 siap tanye org lagi..malu...but who cares..last2 penat pusing2 kami jumpa gak AQUARIA tu...charge bayaran RM104.00  untuk 2 dewasa 2 kanak2....jom tgk gambar plak ape yang ade dalam AQUARIA tu iek...





















fuh....best!! tk rugi dtg..kih3...

ok la da~




Tiada ulasan: