Gathering Bersama SSD Aishah, Mary Kay & Team Sabrina, Gorgeous

As Salam,

Hari Isnin EL, ri Selasa terpaksa Half Day....memandangkan hati rase tak best je nk keje ritu, so aku pun mintak  half day dengan Bos...nasib encik bos faham...

Tambahan lagi waktu lunch semalam kami gathering together with one of my SSD Aishah Khairuddin..bkn senang nk jumpa Kak Sha nie...orgnye mmg cantik walaupun tengah berbadan dua..aku punye planning suh diorg makan kt Noodle Section...tak sia2 la aku suggest tempat tu, semua kta bessstttt....alhamdulillah...

Sampai je kt Noodles diorg semua tgh makan...aku je baru smpai..haha yek la nk kuar awal encik bos ade..so terlwat la cikit kan..sampai2 diorg suh order makan...aku pilih nasik goreng biasa je..tpi mmg sedappp...aku jujur je la iek, aku sebenarnya tk penah makan pun kt Noodles tu..saje2 je suggest sbbnye aku sendiri pun tk penh makan kt situ....ok!

lepas borak2 last sekali kak sha bagi hadiah....aku jadik Queen of Sales tau!!! untuk bulan November tu...point aku paling bayk dari diorg2 yang lain...tk sangka..rezeki aku murah ble masuk Mary Kay nie....

Jom kte tgk aku dpat ape iek?







hehe gambor aku tak bpe cantik la..hehehe tp ok la tu... best sgt dpt hadiah2 nie tau..bkn senang nk dpt..kene ade usaha....tk sangka plak leh jadik Queen of Sales...alhamdulillah...bulan nie hadiah lagi best tau!! kalo ade rezeki dpt lagi..kalo tak de rezeki kte cube lagi lain kali... =)

Tiada ulasan: