Aplikasi Editing Gambar Paling Best

As Salam,

Dah bape hari tk update  blog..tk de benda menarik pun..post kali nie just untuk sharing something aku rase best gak..hehehe

Mood pun tak bape best sejak akhir2 ini memandangkan anak dara dan teruna aku demam..so mood aku pun dah ke laut la jawab je..mane tk nye dengan tak cukup rehat n tido menjaga anak2 kan? tp tk pe semua tu dugaan dari Allah..tu tandanya Allah masih sayangkan aku dan keluarga aku..alhamdulillah~

Ok...kali nie aku nk cite cikit pasal editing..mmg ramai pengguna2 fon canggih sekrg nie gile gambar kan? so bab editing2 nie pun tak ketinggalan...aplikasi yang aku baru jumpa nie mmg best la...PIXLR.COM....

Kalo versi Komputer cmnie.....>

Kalo versi Fon plak.........>



ok hasilnye....

ini antara gambar yang aku edit guna pixlr.com...



Sila muntah oren...haha 
dah lama tak letak gambar gedik2 sendiri..haha

k la da~ harap2 perkongsian ini dapat bagi korang info cikit bab-bab editing iek... =)




Tiada ulasan: