Happy Besday Adik

As Salam..

Semalam genap umur adik 2 tahun..20 Oktober 2013..emm dah besar dah anak2 umie...kejap je mase tu berjalan..sedar tak sedar dah nk masuk 2014 dah pun...thun dpn umur pun dah 27 thun..uhhh dah makin tua dah kan? rase cam baru je nk masuk 21 tahun....haha feeling muda gittuw....alhamdulillah sampai rinie aku masih bernafas..TQ Allah...

besday adik tak bli ape2 pn..kek pun tak...memandangkan kami nie dok jauh dri family, nk sambut pun emmm cukup la bawak diorg berjalan2 n main2 je kan....teruk betul la umie nie....hehehe dah besar n dah faham nnti, baru la umie ngan abie sambut besday anak2...

k la..tak tau nk sembang ape lagi...just short update je la iek..at least, ade gak tambahan untuk blog aku nie....

Da~ As Salam.....

Tiada ulasan: