Exam ICT-Tahap Lanjutan

As Salam,

Alhamdulillah setelah lebih kurang 2 bulan aku tak update blog kesayangan aku nie, naa hari nie dengan rase rajin nye aku akan update blog nie...haha kecian kau belog...tp tak pe...aku bkn lah langsung tak singgah kt belog nie..ade gak tp rase nk update cite baru tu, cm malas je kan? tah tak tau la kenapa..tp hari nie rase lain plak..tgn nie rase gatai je nk update belog..hik3

syukur alhamdulillah semalam dah settle buat exam ICT tahap lanjutan...almaklumlah nk naik pangkat..tp bkn sekarang la..tak tau la ble leh naik kan? tp tak pe la...kalo ade rezeki tu, ade la..berserah pada Yang Kuasa je la kan?

exam tu dekat UITM Shah Alam kampus INTEC..mmg susah cikit nk cari kampus tu..terceruk cikit..tp berkat kesabaran dan jasa baik google map, akhirnya kami smpai kt sana dengan selamat..terima kasih Allah....

Dalam jadual, kta exam start kul 9.30 tp kami start kul 10..tkpe la..janji exam tu tak dibatalkan..hik3..jam 3 ptg semua exam settle..keputusan, emm kene tgu la~ hope semua nye ok...

Update terkini:


  • Still dalam proses learning and studing grammar lagi..tp still tak berjaya gak..huhu..tp takpe la..bak kata sorang kawan, kalo kte ade niat nk belaja pun dah dpt pahala...alhamdulillah....
  • Dalam proses nk bayar hutang (PTPTN) lagikkkk....=)semoga cepat aku lunaskan...amenn
  • Nak start buat bayaran ZAKAT Pendapatan..insyaAllah....
  • Dalam usaha memperbanyakkan amalan dan ibadah, bekalan akhirat..
  • Tengah berusaha menjadi seorang isteri yang memahami dan taat mengikut nas-nas yang betul..
  • Tengah berusaha menjadi seorang pekerja yang serba boleh...insyaAllah..
  • Dalam proses ajar si kakak n si adik bercakap dengan betul....sabar je la...
Dah-dah byk nye update kau kan zura..semoga semuanye tercapai..amennn

As Salam.... =)





Tiada ulasan: