Short Post For Today

As Salam...

 Rindunye nk update ini blog..fuhh dah lame tak update kan? biasa la kalo dah bz tu,mmg tak mandang le blog nie...

Minggu lepas aku amik cuti 2 hari..so rabu petang dah blik ipoh..mak mertua dah dpt date nk operate kaki..masuk jam 12 tgh, dlm kul 3 dah keluar..kami bajet2 kurang2 pn dlm kul 8 mlm siap..sbb kata doc sebelum ni, kene operate pinggang mak dulu baru operate kaki...tp semua tu jangkaan sahaja..last2 operate kaki je..

korang mesti tertanya2..kenapa plak kene bedah pinggang sedangkan kaki yang kene masuk besi...emm dgr2 cite, doc nk bedah pinggang sbb nk amik sikit tulang pinggang tu nk letak kat tulang kaki yang patah tu..tgk2 tak jadi...kene masuk besi je..alhamdulillah..so mak sakit kt kaki je la..

semlm dlm kul 2 ptg mak dah boleh keluar hospital..sonok mmg sonok, tp biasa la sape nk sakit kan....lepas nie kami bergilir2 lah jg mak..tp yang payahnye tu, kami nie dok kt putrajaya...nk blik tgk mak pn, bkn bleh tiap2 hujung minggu..en suami pn tak bleh sgt amik cuti selalu....tak pe la..hanya doa je yang mampu aku beri dari kejauhan...insyaAllah kalo ade kelapangan kami blik jenguh mak...semoga mak cepat sembuh n kuatkan hati terima ujian Allah tu..amennnn

As Salam...

Da~


Tiada ulasan: