Semua Cubaan datang dari Allah

As Salam,

hehe dah lame tak singgah update blog..teruk kan sy? hahaha nk wt cmne..kene utamakan yang utama dahulu ler...minggu nie en bos tak de..berkursus...so leh la merehatkan minda sekejap..kih3..so dpt la singgah update satu hal kat sini...cuti baru2 nie kami sekeluarga gi zoo negara..em tak byk berubah cume ade la tempat2 yang kene renovate..korang mesti dengar cite kan? tk lama lagi panda nk dimasukkan kt zoo negara..so kene la buat tempat tuk panda plak...al kisah, perkara buruk dah jadik..hp en suami hilang kt zoo negara..mybe tertinggal kt bangku time dia duduk bersama anak perempuan saya..dah nk blik baru terpesan..tp dah terlambat...rezeki org tu la...tkpe la insyaAllah ade rezeki lain nnti....sila tabahkan hati mu wahai suamiku~ =)

minggu nie dah masuk minggu ke 2 saya berwajah baru..alhamdulillah kemanisan tu dah terasa....berharap agar Allah mudahkan jalan saya untuk menuju syurga abadi....bukan senang nk berubah, tp semua tu datang dari hati dan Allah dah bukak jalan taubat...syukur sgt dlm usia seawal ini, saya terima semua tu...syukur ya Allah....hope kawan2 yang melihat, mendoakan kesejahteraan saya dan moga kekal begini hingga hujung nyawa...amennnn

terima kasih jugak nk ucap kt en suami sbb terima berubahan saya nie dengan hati terbuka...dan mohon agar en suami juga mendoakan kebahagian keluarga kite ni smpai ke akhirnya...biasa la rumah tangga ade pasang dan surutnye tp hope sgt kte sama2 berusaha untuk mengatasi segala cuba dugaan yg dtang dari Pencipta kita dengan hati terbuka dan penuh dengan kesabaran...setiap ape yang berlaku pasti ade kebaikan, ade hikmah...percaya la~

ok la see you again...

As Salam.... =)


kredit to mr google~

3 ulasan:

ima_muz berkata...

zura perubahan wajah baru mcm mane tu.. nak gak berubah kalo ke arah kebaikan...

Tomoyo@Zura berkata...

hehe bukan wajah yang berubah sebenarnya, imej la~ alhamdulillah..aku dah pakai tudung labuh....mintak2 la kekal smpai bila2...tetb aku teringin sgt nk pakai tudung labuh2 nie..alhamdulillah kimie pn ok...

Tomoyo@Zura berkata...

hehe bukan wajah yang berubah sebenarnya, imej la~ alhamdulillah..aku dah pakai tudung labuh....mintak2 la kekal smpai bila2...tetb aku teringin sgt nk pakai tudung labuh2 nie..alhamdulillah kimie pn ok...