Semangat Baru~

Salam dan hye blogger semua...

Semoga anda semua sehat dan happy selalu hendaknya...alhamdulillah aku masih diberi kesempatan lagi untuk update current issue dlm hidup aku..kih3...tk de la issue beso pn...biasa la hidup orang biasa2 kan...

rutin hidup seperti biasa..tp sejak 2 hari lepas, kepala aku bahagian depan terasa sakit sgt...mcm ade benda mencucuk2..ble aku bertnya pd en suami, katanye tanda2 migrain menyerang le tuh...emmm aku agak, ia kot....antara penyebab migrain ini kurang tido...almaklumlah dah seminggu lepas anak2 asyk sakit2 je...kalo si kakak tak pe lagi masih boleh dikawal walaupun dia sakit...tetap aktif macm tak sakit..tp si adik lain plak...kalo dah sakit, makan n menyusu pn kurang...bygkan kalo satu botol saiz biasa, dia dapat habis kan pn suku je..nk bg dia abis minum mmg payah la...kalo sehat dlu, satu botol tu ble buat, compom licin...yang paling aku takut ble time sakit, lepas minum susu mesti muntah blik...kecian..sbb tu la nk elakkan dia muntah susu blik, lepas dia tak nk minum susu tu, cepat2 aku diri dan tepuk belakang badan dia perlahan2 bg kenyang baru leh bagi dia duduk blik....

aku risau dia kene dyhidrate je...tak pasal2 kene masuk wad..ahh mintak simpang la semua tu terjadi pd keluarga aku...kesian tgk adik kalo kene cucuk sana, cucuk sini...sakit hati umie kalo tgk mcm tu..cukup la adik dah lalui saat2 mase kecik dlu....

hari ini, alhamdulillah anak2 semua dah sehat...cume si adik sesema cikit..semoga itu tidak membataskan had adik untuk bermain nnt...insyaAllah.....lagi dua hari je lagi nk blik kg.....nk reload tenaga balik pastu....dah sebulan lebih tak balik..heee rindunya pada mereka2 yang berkenaan.....ok la nk study blik...da....salam..

yippie...hiiiiyakkkk

Tiada ulasan: