Yay!!!!! I dah Kurus~

Assalamualaikum u ollss.....

Ehem ehem sunyi sepi je blog aku lately nie kan? heeee nk wt cmne..tk de peristiwa menarik pn kan..so mmg dianaktirikan la blog aku nie...but rinie, ade kerajinan n semangt nk update blog..sbb ape? haaa of course la ade benda menarik nk kongsi dengan u olls semua...*sink*

nk cite cikit, sblm kawin berat aku maintain dlm 48 ke 50 kg je...ok la tu..still dlm lingkungan tak gemoks n tak kuruss sgt...ditambahkan tinggi yg tak berapa nk tinggi ok dlm 159 cm..lepas beranak satu, berat aku dah naik sikit..dlm 53 kot...tak bape nk ingat...dah beranak dua plak, last berat aku 56 kg..mak ai!!! gemoks kan? heeeee time nie dah nampak yang muka mkin bulat, pastu dah nampak byk tompok2 lemak situ dan sinun~ wawawa sgt sedih tau!!! seluar jeans bagaii semua tak leh nk masuk pn..sekat tang peha!!!! kahkahkah...teruk sgt!!!!

nk mkan ubat diet aku tak berani lagi...cuma berani tahan makan je la~ try n try...smpai la rinie, aku dah 51 kg..tinggal 1 kg je lagi nk dpt berat sblm kawin...sonok nye bukan main lagi lepas je pegii menimbang berat badan...hehehe....

tp bukan senang nk tahan makan tau!!! memula jenuh jugak...tp aku tahan gak...tiap malam tak makan nasik dah...cuma makan nasik tghari je...tp ade gak curi2 makan nasik malam2..tp jarang la~ alhamdulillah sy dah kurus!!!!

YAYYYY~


p/s: sory la gambo kurus tak leh nk tempek kt entry nie, lain kali iek?



Tiada ulasan: