Ble Jauh Baru La Terasa Rindu~

Hai Blogger semua...

bosan la malam nie...aku pandang anak, anak pandang aku! haittt tak tau nk buat pe dah...nk tgk siaran televisyen, perhhhh tak menarik hati langsung! nk layan cite..emmm ok gak...jap lagi la nk layan cite korean...You're beautiful...best kot!

Ble en suami berada jauh di mata...mula la rase rindu mengila tu dtg...aduiii dah lame tak berjauhan, nie la masalahnye..terasa "angau" time blm kwin dulu, menjengah aku blik...alamak!!! ayat kau~ tp masih dalam keadaan terkawal lagi...=p peace~

eh dlm 2 minggu lagi, ade dinner tau! heee tak sabo la nk gi dinner tu bersama en suami...emmm dah macam2 dress aku servey dah! semua nye terbayang2 kat ruang mata nie..kih3..ok ke aku pakai? kalo tgk gambo je, mmg la cantik...pe lagi kalo model yang gayakan dress tu mmg superbbb kan...emm pape pn nk cube tnye en suami dlu la...yg pastinye, dress2 tu mmg cantik sgt, tak nmpak seksi pong! n yang pasti labuh~ jap aku try upload, mybe korang leh bagi pendapat ke? heeee tema dinner tu, glamorous / glam...








mane yang korang rase sgt2 superbb iek? aku dah rambang mata dah nie...harga semuanye dlm 150 ke bawah je...kalo time aku nk bli nanti, stok dah abih, aku try gak cari dress2 pattern cm nie..kih3 suka sgt!!!!

4 ulasan:

ima_muz berkata...

aku suke 1,2,4 n 5...agak cantik...sesuai la ngan bdan ko yg tinggi n kurus...nak cari baju anak ko yg murah n leh beli bnyak2 g GM klang...leh beli borong..hahaha...

Tomoyo@Zura berkata...

heeee tu la...tp tak tau ade stok ke tak along...aku penah g GM Klang tu...agak mahal kalo bli satu2...emm nk bli borong plak, nk bg sape...kalo bj kt atas tu tak de, mybe aku cari kt gm klang kot..kih3

ima_muz berkata...

eh tp ko kene pusing btul2...hari tu aku beli bju kurung 50 hengget je..cantik..sekali jalan2 lg baju yg sama 49 hengget..hampeh tul..walaupun singgit je kurang tp cam rugi hahaha...tp aku ske cari bju budak kat situ...geram je aku tgk..

Ana Rashidah berkata...

siyes shantik... no. 2 & last pic sangat shantik. kat mana shopping?