Bila Mek Zura Teringin Nak Cantik~

As salam dan hye blogger semua..

Aku nie sebenarnya minat mekap mekap nie..tp setakat nie aku tak penah lagi la nk menconteng muka orang..kih3 biar la muka sendirik je jadi bahan uji kaji...kalo cantik, cantik lah jadiknye, kalo buruk, emmm maka buruk la jadiknye muka aku nanti..sonok gak ble tgk youtube cara-cara nk apply makeup cara yang betul..aku suka gak terjah2 blog yang lebih kepada bermekap...wanita mane yang tak suka benda cantik kan?

petang td, memandangkan aku tak de koje..en suami pn dah pegi keje...aku saje2 la try nk pakai eyelasher baru yang aku bli baru2 nie..heee secara jujurnye aku mmg tak reti nk pakai benda alah tu...first n kali terakhir pn ble aku nikah n sanding dlu..heee dah lame sgt rasenye....naaa skrg nie aku nk try la pakai benda alah tu sendirik...nk tgk hasilnye? jom tgk pic kat bawah nie...any comment, sila la anta kt comment entry tu nnti eik? heeeee







taraaaa...ok tak ok tak ok tak? heee aku nie tak pandai mekap sgt...blaja sendirik je..ok la kan...

da~



4 ulasan:

sukakartun berkata...

cantik!! xpenah try pakai benda alah tu

Tomoyo@Zura berkata...

hee nie pn first trying nie!!! cubela tp kene sabar je...payah gak nk pakai~

Ana Rashidah berkata...

wahhh... lainnya muka. cantik. akak pun pakai masa hari nikah & kenduri je. pastu tak pernah pakai. pi keje just pakai bedak je hehehe...

Tomoyo@Zura berkata...

heee nie sje je kak..tk de keje..kih3...sy pn kalo g keje tak de nye nk mekap cmnit..hahaha kalo mekap cmnie, bos tgk tak berkelip...takut!!!!