GalaXy Note II

Hai Readers....

Semua orang dah maklum kot pasal pelancaran GalaXy Note 2 baru-baru nie kan..tak salah aku pada 11 Oktober 2012....Aku nie kureng mengikuti isu2 Gadget nie..tahu2 dah pakai pn! kih3..aku tau news nie pn dari seorang rakan baik di pejabat...sejak 2 bulan lepas asyik bercakap pasal fon2 baru je..katanye nk bli fon baru...tp tak tau nk pilih fon ape, kata beliau lah kan....sampai la ke hari pelancaran NoTe 2 nie....baru la aku tau skrg nie Note Part 2 dah keluar....

Ape yang best nye tentang Note Part 2 nie iek? emmm mesti ramai dah tau kan? n yang pasti nye fungsi dia lagi Up la dari Note Part 1 dlu....tp aku tak kesah la Note Part 1 ke Note Part 2 ke janji aku dah pakai Note powg.....yang pastinye aku suka dengan Note nie sbb paparan skrin bapak besar, puas mata nk tengok, Skrin pn sangat cantik ape lagi kalo ditambah dengan Cover Skrin Crystal an an an? mmg gempaQ la~ bnyak application / software free free kat Android Market...tinggal download je~


*Samsung GalaXy Note*



*Samsung GalaXy Note 2*


Yang mana satu menjadi pilihan korang? heee aku dh pilih~

2 ulasan:

ima_muz berkata...

harga berapa ye..teringin nak pakai..setahun dah pakai galaxy ace...teringin nak tukar....tp cam x mampu lak...

Tomoyo@Zura berkata...

emm aku rase dlm 2+++ kot~ biasa la benda baru, harga mesti deeboomm la kot! heee tunggu harga dah murah leh la bli~