Beraya di Pantai Morib

Hai blogger tersayang~ alamak tergedik sudah~

ok ok....raye baru2 kami tak dpat nk beraya kt kg..sbbnye en suami tak dpt cuti..wawawawa~

suami dah bwak kami keluar berjalan2 pn hari ahad tu~ bkn jalan jauh mane pn..singgah petang kt pantai morib je...ok what dari terperuk kt umah sepanjang cuti hari raya haji kan kan kan....

kami bertolak dlm kul 4 lebih..sampai dlm kul 5 lebih..mase sampai tu mmg ramai org kt sekitar kawasan pantai tu....dah plan dah sblm smpi morib lagi en suami nk main layang2..hahhaaaaa alah sekadar hiburan untuk anak2 kan? bkn selalu pong!

semua pic kt bawah nie khas untuk tatapan kengkawan...jom tgk!!




 yang paling besar tu layang2 kami~



 siap update status kt fb lagi tu...










last but not least 

abaikan muka aku yg tak de mood tu..heee penat melayan anak2 kot....think +ve~ =p


tata.......






Tiada ulasan: