Alamakkk Terlewat Wish~

Hai Blogger...

Al-kisah hari ini hari lahir suami yang ke 25 thn...huhu smlm, ia ia la sgt nk wish kt beliau kul 12 mlm..last2 den tertido mati bersama anak2...huhu....

semlm suami masuk keje shiff malam..kul 11 mlm sampai 7 pagi esoknye..so dlm kul 10 suku beliau dah kene keluar dari rumah..sbbnye jarak rumah kami ngan tempat keje suami ibarat dari selatan ke utara, hujung ke hujung, so lebih kurang 30 minit dari rumah...huhu

jadi, tak kan aku nk wish kul 10 suku tu kan kan kan? kalo wish time tu, tak masuk 9/10/2012 lagik..aiyookkk....

tp tak kesah la....sbb time besday aku suami wish pagi2 pas blik dari pejabat...kih3 same je la...adil kan? 

tp dlm hati tetap rase bersalah sgt....dah la tk dpt nk bagi pape hadiah pn..huhu

sedih sedih sedih~

anyway, ucapan khas dari isteri buat suami ( kalo dia bace la blog nie);

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Buat SuamiKu NurHakimi Bin Abu Talib yang ke 25 Tahun, semoga panjang umur, murah rezeki, tercapai segala keinginan yang dihajati;
Semoga kamu bahagia disamping kami, anak-anak dan isterimu...semoga kamu dirahmati oleh Allah dalam segala hal yang kamu kerjakan, dan semoga kamu juga sentiasa di dalam keredhaiNya...

umie tak dpat nak bli pape tuk sayang tahun nie...hanya ucapan pengganti diri...diharap kau bergembira di hari lahir mu ini....umie n anak2 sentiasa merindui, menyayangi dan amat2 perlukan kamu sentiasa di sisi....dan akan mendoakan yang terbaik buat abie~

luv u so much,,,,, insyaAllah sampai Jannah~

amennnnn~~~

curi pic nie kt fb awokk~

4 ulasan:

ima_muz berkata...

zura kimie skrg keje katne...bukan kat JPM ke dia keje...

Tomoyo@Zura berkata...

yup, dia keje kat JPM..nape?

Ana Rashidah berkata...

selamat hari ulang tahun untuk suami. semoga diberkati kehidupan dunia dan akhirat. wahh... kalau suami baru 25, zura ni mesti lagi muda. ni baya-baya adik bongsu kak ana je.

Tomoyo@Zura berkata...

kih3....kami same umo kak~ time kasih kak~