Al Kisah Raye Pertama

Hai Readers...

emm dah masuk syawal ke 15 dah hari nie..semua org dah update kisah diorang time raye kan? haku?!! baru terhegeh-hegeh dan update sal raye..sengal tak? hahhahaaa

biasa la mood kemalasan tu tak leh dihapuskan dari kehidupan aku..harap maklum le yek...

ok.. 

Raye pertama: emmm biasa la..time raye nie la kte nk bermaafan-maafan sesama kite kan? so aku amik kesempatan nie tuk mintak maaf kat ke 2 orang tua ku..huhu ble bersalaman n maaf memaafkan nie kan, tetb rase nk ngis je..tp ku tahan jebat! 





 ** gambo aku bersalaman dengan suami terpaksa disensor kan ...sbb ade slot 18SX..huhu...=)

pastu, kami bawak mak n abah aku gi beraya kt umah mertua..kih3...


 cikit je gambo...heeeee

dlm tengahari tu, pas je anta mak abah balik rumah, kami sekeluarga pn ikut la beraya kt kampung suami di Parit..sonok sgt..dpt la makan mee udang, yang sebesar ibu jari tu..al maklumlah peniaga udang rimau..heeee






**sambung al kisah raye kedua...


Tiada ulasan: