Shopping online Je la~

Hai Readers...

raye nk dekat dah...pose tinggal lagi seminggu lebih je lgi..emmm skrg nie semua org dah mula sebuk buat kuih raye, bli barang raye n tak kurang gak yg bli baju raye..
ahaha termasuk la aku....

memandangkan susah sgt nk jumpa baju jalan yang berkenan tuk raye nie, sampai shopping kt melaka pn still baju berkenan kt mata nie tak de..huwawaaaaa..dasyatnye!!

tuk jimatkan mase dan tenaga di bulan puase ni, aku ambik inisiatif la, just bli online kt penjual baju online.bis cite..tp tu la tkut tk best la plak...tp nk nyesal skrg pn tak leh dah..kih3... aku dah bli 3 helai baju jalan dan kau!!

memg cantik, mengancam sungguh..iman pn leh luntur cikit....

thanks tu en suami sbb bg saya bli gune akaun bank beliau..heeeee

next entry aku update sal baju tu, kalo dah sampai k! da.....

kredit to mr google..

Tiada ulasan: