Ipoh My HOme Town

Hai Readers...

kene eik rinie tetb ter rindu plak kt Ipoh..huhu rase rindu sgt nk blik ipoh..padehal bkn tak penah blik sebelum nie..heee tah la tak tau kenape..

Ipoh nie la tempat lahir aku..dari lahir sampai lah ke beso nie, tu la tempat yang paling best bagi aku..biasa la kan tempat tumpah darah lagi la di junjung...kalo merantau jauh mane sekalipn, tempat hujan batu, lagi terbaikkkkk dari semua tempat...bkn nk kata tempat2 yang aku g seblm nie tak best, best memg best, tp ipoh is the most best among the best..hahaha

kalo korang nk lebih info tentang ipoh nie leh la melayari blog2 nie..

semua kisah, semua cerita, segala-galanya korang leh tau kat sini...





rindunye....

insyaAllah hujung minggu nie kami pulang....

kredit to mr.google..


2 ulasan:

Ana - Kisah Hati berkata...

huuu... rindu jugak nak balik sana. dah 5 bulan tak balik ni :(

next week terus balik raya yeahhh....

Tomoyo@Zura berkata...

5 bln? lame nye tak blik..mesti rindu sgt kt org perak kan kak?