prelaunchX Invitation SAPE NK DUIT RAYE LAGI?!!!

prelaunchX Invitation: You're invited to join prelaunchX...

jom join main saham nie..korang tak perlu kua duit sesen pn...diorg nie syarikat baru main saham..so diorg nk promote diorang pnye saham, so diorg buat la prelaunch nie.. pas korang sign up, ko tagged la kengkawan korang semua..n pas sign up tu korang jangan lupe tulis alamat korang tau! t duit beriban dapat t, alamat tarak..so susah la diorg nk post cek!

So pe pandang2 n pk2 jom la reramai sign up sementara pendaftaran free masih lagi dibuka...

Ok Do' ?

Hi Readers...

Hamek ko! sekali 3 entry aku update..kih3...

wajah suci aku non mekap!

ok tak? =p

motif:  hahaaaa saje nk mengedipp2 jap...

Dah Kawin pn Dapat Wit Raye gak Ke?

hai Readers..

heee dah lame tak rase orang bagi duit raye kt aku...time bujang dlu ade la jugak..tu pn abah yang bg..kih3

 ble dah beranak pinak nie, turn anak la plak dpt wit raye..

tahun nie dpat wit raye, aku bajet tuk ank je la..heee

terima kasih pada semua pegawai2 BPI yang bermurah hati nk bagi wit raye kat staf2 yang tak bpe berduit nie iek? 

Alhamdulillah rezeki anak2....



isi nye kene dirahsiakan iek....


Ya Allah ketemukan aku lagi dengan Ramadhan dan Syawal Tahun hadapan....

Hai Readers...

dah masuk 25 ramadhan rinie..kejap je dah nk masuk Syawal...sygnye nk tinggal Ramadhan...huhu 

semoga aku berjumpa lagi dengan Ramadhan tahun depan..amennn

Ble nk tiba je raya, rase syahdu sgt..tambah2 ble dengar lagu raye kt radio..mak ai...kalo time tu memg kene dengan jiwa aku yng dah sayu mayu tu..pe lagi leh meleleh air mata tau!

ingat dlu time blaja kat poli...sonok sgt time ble bercuti raye..heeee dah tak de sape nk jemput aku blik beraya, so kami ramai2 ( friends yang org perak) blik perak naik bas....nsib la time blik tu, tiket bas kami dah booking awal2...dlm perjalanan balik tu, dreber bas tu pasang lagu raye..dlm bas tu, tinggal ktorg je..ade la dlm 4 5 orang je..wahhh memg kami memekak la dlm bas tu..

lagu paling aku rase tersentuh, Satu Hari Di Hari Raya by M.Nasir....dari dlu sampai lah ke saat nie, lagu tu paling2 menyentuh hati aku..
next, lagu Sudirman..yang lirik dia cmni, Dari Jauh ku Pohonkan Ampun maaf~ haaa lebih kurang la..aku lupa lak tajuk lagu tu..kalo dengar lagu nie, rase air mata nk menitis je..syahdu der....

emm thn nie aku beraya kt umah suami.....tema tahun nie, hijau! heeee

tak sabar nk beraya.....

mcm mane dengan tema raye tahun nie blogger2 yang lain? raye kat mane tahun nie? heeeee

Shopping online Je la~

Hai Readers...

raye nk dekat dah...pose tinggal lagi seminggu lebih je lgi..emmm skrg nie semua org dah mula sebuk buat kuih raye, bli barang raye n tak kurang gak yg bli baju raye..
ahaha termasuk la aku....

memandangkan susah sgt nk jumpa baju jalan yang berkenan tuk raye nie, sampai shopping kt melaka pn still baju berkenan kt mata nie tak de..huwawaaaaa..dasyatnye!!

tuk jimatkan mase dan tenaga di bulan puase ni, aku ambik inisiatif la, just bli online kt penjual baju online.bis cite..tp tu la tkut tk best la plak...tp nk nyesal skrg pn tak leh dah..kih3... aku dah bli 3 helai baju jalan dan kau!!

memg cantik, mengancam sungguh..iman pn leh luntur cikit....

thanks tu en suami sbb bg saya bli gune akaun bank beliau..heeeee

next entry aku update sal baju tu, kalo dah sampai k! da.....

kredit to mr google..

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yang ke 3 Tahun

Hai Blogger...

7/8/2009 sah aku menjadi isteri kepada Nurhakimi Bin Abu Talib...fuhh harinie dah masuk 3 tahun kami bersama..syukur alhamdulillah...

tumbuk, gaduh, tepuk, tampar, cubit, gigit dah masuk 3 tahun..heeeee

doakan ikatan suci ini akan berkekalan hingga hujung nafas kami..
amennnn....


p/s : saya akan setia menjadi isteri awak hingga hujung nafas saya.. =p

Ipoh My HOme Town

Hai Readers...

kene eik rinie tetb ter rindu plak kt Ipoh..huhu rase rindu sgt nk blik ipoh..padehal bkn tak penah blik sebelum nie..heee tah la tak tau kenape..

Ipoh nie la tempat lahir aku..dari lahir sampai lah ke beso nie, tu la tempat yang paling best bagi aku..biasa la kan tempat tumpah darah lagi la di junjung...kalo merantau jauh mane sekalipn, tempat hujan batu, lagi terbaikkkkk dari semua tempat...bkn nk kata tempat2 yang aku g seblm nie tak best, best memg best, tp ipoh is the most best among the best..hahaha

kalo korang nk lebih info tentang ipoh nie leh la melayari blog2 nie..

semua kisah, semua cerita, segala-galanya korang leh tau kat sini...





rindunye....

insyaAllah hujung minggu nie kami pulang....

kredit to mr.google..


DSLR- percubaan pertama






permata hati umie dan abie...

semoga kalian membesar dan menjadi anak2 yang soleh dan solehah serta menjadi kebanggaan umie dan abie nanti..InsyaAllah...

amennnn....