Update Ramadhan ke 5

Hai Readers..

Pejam celik pejam celik dah masuk Ramadhan ke 5 hari nie...kejap je nk seminggu kte berpuasa kan?
alhamdulillah sampai ke saat ini, aku masih berpuasa penuh..teheeee
yek la pmpn nie kan takleh nk dpt penuh, tak termasuklah org yg mengandung kan?
first time dlm hidup dpt puasa penuh pn tahun lepas..mase tu mengandungkan ank ke 2..now dia dah masuk 9 bln dah...wink*
Hari nie hari gaji Gomen...alhamdulillah bln nie dpt rezeki lebih lagi..dpt duit tunggakan gaji tahunan.dpt la cikit...leh la buat simpanan tuk raye kan?
persiapan tuk raya tak buat lgi..baju raye? pn tak bli lgi..kami serik sebenarnya nk menempah nie..
ingatkan dpt cm ape yang kami bayang2kan, tp hasilnye, jauh langit dari bumi tau! 
so kami pn suggest thn nie kami bli siap je la..minta2 ade lgi la baju2 sepasang tuk anak2 sekali..
korang tau tak kat mane de jual baju2 tuk satu family nie? butik ke? kt mane2 la..kalo ade sila bagi tau iek....
sblm puasa ritu, adela jenguh2 kt jalan TAR..tp tak de la....huhu
kalo kt Nilai 3 pn dah tak de saiz dah..huhu sedih2..
tp takpe kami sekeluarga akan usaha tuk dptkan baju sedondong lagi thn nie..amennnn

hahaha dah lari tajuk la..bkn nye update sal ramadhan, ini dah ke nk menyambut raye la plak..aduiiii
sowie iek dah lari tajuk..

Da!

Selamat berbuka n selamat Berpuasa...


kredit google

Tiada ulasan: