30% done!

Hai Reader..

Alhamdulillah hari nie dah masuk Ramadhan yang ke 10 kan? haaa ade yang tinggal pose tak buat mase nie? ngeh3...

hujung minggu kami baru2 nie di isi dengan aktiviti mencari baju raya..hahahaha
al maklumlah, thn nie kami terpaksa beli baju raye..emmm nk tempah memg dah tak sempat tambahan plak, kalo menempah nie memg tak puas hati..cukup lah pengalaman 2 tahun kebelakang...cukup! 
dengan kesan pensil still ada pas basuh baju raye tu, terpendek, terpanjang, terbeso, terjelebeh! huh! semua pakej.....

so thn nie kami decide nk bli siap je..jenuh memg jenuh la nk cari yang sedondon..so en suami pn dah decide, anak2 baju sedondon, n kami sedondon..sedondon dari segi corak..warna/tema still tak larik la..

baju raya dah settle, baju raya tuk berjalan anak2 dah siap beli...tudung aku dah beli, kopiah anak teruna dan encik suami pn dah settle bli gak...

tinggal tudung anak dara, kasut untuk kami sekeluarga, kuih raya, kerepek raya, baju raya tuk jalan2 aku n suami pnye.... 

ok tu je tak settle lagi..
ahh tah ble nk kuar bershopping lagi...
insyaAllah pas dpt duit raye dari PM nanti kot..

kih3..

Selamat berpuasa n Berbuka guys! 

Da....

ehsan dari encem google~

Tiada ulasan: