Sayang Adik Rapat2

Salam readers..
awal-awal pagi dah kene beratur amik nombor sbbnye si ank bujang aku terpaksa di bawak ke klinik untuk rawatan kerana demam..dari petang semlm lagi dia memg dah demam..tp aku dah bagi ubat demam n dah sapu air asam jawa..emm petua orang tua-tua la..tp tak jugak kebah2 demamnye..dah letak cool fever dah pn..pn same gak resultnye..ahhh kecian tgk dia..rasenye cm nk cuti je rinie..tuk jg buah hati aku tu....tp memandangkan aku baru je amik EL ri isnin baru-baru nie, jd aku batalkan niat murni tu..bkn tak sayang ank, tp ble memikirkan kita ada komitment lain, jd kene pandai bahagi-bahagi kan masa n kepentingan...
hope anak aku akan baik baik saja hari ini...risau risau memg risau tp nk wat cnner..sabar lah wahai si anak, umie terpaksa bekerja untuk menyara anak2 k! 

oh hati, bersabar la..byk sungguh dugaan dlm hidup aku, dari satu ke satu hal..tp alhamdulillah aku hadapi dengan sabar dan tenang..

paling menjdi kerisauan aku saat ini, apabila doctor bagi tau, kemungkinan ank untuk dpt asthma memg besar, sbbnye aku dlu pn kene asthma gak..tp kecik2 je..tp tk  smpai lah kene pakai healer tu..syukur... 

kawan2 tolong doakan anak aku tak mengikut jejak umie nye ini yek...amennnnn

p/s: masuk kali nie, dah 3 kali my bby kene sedut "gas" tu..


adik.. umie sygkan adik sgt2....hope adik kuat untuk menghadpi dugaan kecik  nie yek nak~

Tiada ulasan: