tulun!!! tulun!!! aku nak buang lemak kt peha nie..!!

Hai readers...

aku nk tnye cikit la kan? ramai tak yng membenci lemak? tak kira la lemak ape sekalipn..bg aku lemak nie memg menakutkan la buat perempuan..walaupn bdn aku nie nk kta over dose pn tak kot..still dlm para yang maintain..kih3..tambahan lagi dah beranak 2 nie...hikhikhik
nk dijadikan cerita, hari nie termakan lah jugak ajakan sorang teman sepejabat untuk gi gim..haaaaa
jgn tak tau..kpt nie ade gim tau..best lgi...time lunch td kami ber3 g la meronggeng2 di bilik gim tersebut...
first aku try mesin nie------>

leh lah membakar kalori sebyk 40++ td selama 10 min...
berpeluh tuuuu...best sgt benda alah nie...
td aku just jalan2 je...
next time, nk berlari la plak..ok tak? heeee

next try benda nie plak------->

nie cm naik basikal..terasa sengal2 kt peha kita..best gak...tp tak automatik la..kene kayuh sendiri..heeee

last but no least, ------->


alat nie pn best gak..rase mcm kte naik tangga..heee kejap je pn aku layan benda nie..terasa lenguh kt peha...

bak orang kta, pertama kali buat exercise nie kene sikit2 dlu..lama2 baru la leh buat byk2..heeee

kalo ri jumaat leh buat lame sikit..tp tkut ramai org la plak.. =p

pssss nk kecikkan peha la kta kan...sbbnye seluar jeans time blm kwin dah tak muattt...wawawawaaaaaa

Tiada ulasan: