Mane lak kabel camera nie?!!!

Salam Readers...lame nye tak berbelog nie..tu la bile kebz an melanda, nk update belog pn dah tak nyempat2..
byk benda nak kongsi kt belog nie..tp disebbkan kabel camera i dah hilang, so nk update entry2 tu terpaksa aku semat kemas dlm camera tu dlu iek..huhu..ble dah rajin n ada mase nk update blog, kabel lak hilang...huhu tp takpe la..just update kisah2 sekrg  nie je dlu ok! alhamdulillah..rinie dpt la buat ot 4 jam kt opis..semuanye gara2 amalan 5S nie..aduiyai....bz bz bz.....

nk upload gambar pn, kabel tak dok..cm tak best je kalo entry tak tepek gambo k..tk pe takpe..t kalo dah jumpa aku tepek gambo bebnyk, biar u ols smua muntah k! heeee dok le...

 k la tak de idea nk mencarut kt sni..so DA~



Tiada ulasan: