Terpaksa Berpergian~

Salam readers...

ah byaknye benda terjdi rinie..awal2 pagi dikejutkan dgn ketibaan yang berhormat bos aku..kih3..terkejut gak..kata melawat permis di johor sampai rinie..tup2 timbul plak kt opis pg2 nie..nsb tak de benda urgent rinie..tp ada la 2 3 meeting yang perlu en bos hadiri sampai lah ke malm..tu aku tak tau la, sama ada dia nk g meeting  malm nie atau tak..terpulang la pd bos okeh!

lepas tu plak, my mother dari kg coll..ha pa plak nie? tkut2 la ade benda penting yg nk suh aku balik kg plak...bkn tak nk blik, tp pitis dah cukup2 tuk bln nie je nie..fiuuhhhh, rupe2 my mom just nk bgtau father in law aku dtg kedai my mom...bertnya, ble kami sekeluarga nk blik..heeee kami sebuk wahai ayahanda tercinta..kalo kami ada kelapangan kami akan pulang ke kampung halaman..rindu memg rindu, tp kekangan masa dan kerja tak mengizinkan..dah insyaAllah bln 4 nanti baru kami pulang...heee rindu kt cucu le tuhh..ekekekehh...

pda hujung bln nie plak, aku diminta dengan segala hormatnye menjadi urusetia dalam Karnival Jom Masuk U di PWTC..kt sini majlis penutupnya..mesti ramai gle org mai kan..tak pe tak pe....nk timba pengalaman pnye pasal..sy sedia berkhidmat...lg pn dpt claim ot..hahaha..
dah lame sungguh tak buat ot kan..nk g jauh2 tak dapek la~ so yg kat KL gak dpt pegi..nasb en suami bersetuju..thanks sayang....

gambar sekadar hiasan~thanks google

ok la nk sambung berjimba-jimba walaupn my boss ade~ 

2 ulasan:

Nadia Ruslan berkata...

Balik Ipoh tu bagi2tau la.He3..
Dah lama kot along tak jumpa zue. =)

Pemilik Tanah berkata...

tu la..zue pn dah lame tak blik..huhu mak abah pn suh blik gak..kalo dpt pn balik pn bln 4 la~ heee nanti kalo g tau, along nk turun ipoh ker?