Teringat Kembali~ (Bah.2)

Salam pembaca sekalian~ aku berhutang satu entry kt korang kan? ok kali nie aku nk sambung entry seblm nie-klik

......tajuk lagu tu, KAU YANG SATU by Kump.WOW...
ble aku bace lirik lagu tu, aku tergelak..cube tuk faham ape maksud lagu tu..nk kta aku cintan cintun ngan dia, mintak simpang la~ mane ade....aku pn tak tau sbb pe dia bagi lirik tu kt aku..tp time tu aku pk nak sound je mamat tu...last aku maafkan jugak mamat sengal tu..


hari berikut nye, aku terima satu lagi miss coll..no yang lain..esknye ble kt sek. aku tnye la mamat tu lgi..dia kta bkn dia..so sape iek..aku try lak tnye kawn2 aku yg lain..satu kelas aku tnye, spe pnye no tu..semua tk ngaku..

ble aku dah give up, ada sorg kawn kelas aku  nie (lelaki) bgtau, mase perhmpunan pg tu, dia terdengar kawan baik si mamt yang kene sound dgn aku tu, bgtau kawan dia, aku tak pasti la sape kawan dia tu...dia bgtau, yang dia miss coll aku mlm semlm..hahaha kantoi la~ baru aku tau spe yg miscoll aku.

mlm tu, ble dak tu misscol lgik, aku anta msj..."sye tau spe awak"...haha mybe dia ingat aku just main2, dia misscoll lgi..sampai la ke pg tau! aku pk mmat sorg nie tak tido ke..keje nye asyik misscoll aku je...aku makin geram la~ ble aku anta masj bgtau spe dia, haaaa terus diam...

esoknye kt sek. aku usha je dia...hahaha ganaz tk aku...mentang2 la time tu aku jadik pengawas...memg muka cam penganaz la...dlm hati aku, "siap la ko"...

..Yang sweetnye,ktorg sembang dlm hp je...ble kt luar, masing2 segan...ktorg declay jdik couple, time nk spm...haha siot je kan...tgh gatai time tu...pas SPM ktorg still same lg...sampai la aku abis blaja kt politeknik, n sampai aku keje kt putrajaya...

N Now!! kami dah ada 2 orang anak....emmm kenangan yang paling indah...
kalo korang nk tau, lirik tu, bkn mamat first tu yg tulis, tp suami aku...heee tak sngka jodoh aku dngn org yang   tulis lirik tu....Thanks Allah~




kredit by mr google


p/s : smpi sekrang aku masih tertnya, pe sbb nye suami aku miss coll aku...lg pn rmai lg perempuan kt sek tu dlu...ble tnye, dia diam je..heee

LOVE U TILL THE END....

Tiada ulasan: