Sape Berani Meh la Rompak Aku!!!!

Salam Readers..

Kenyataan berani mati! hahaha tak la tajuk entry tu saje je bikin gempaq..kalo nk rompak pn, aku nie bkn kaye pn..sekadar kasut buruk yang asyk2 putus je byk la kt stor nun! heeee

pada 16 Mac ritu, aku ikut satu ceramah " Tips Pencegahan Jenayah"..bkn calang2 org yg bg ceramah tu tau! haaa sape tak kenal penganalisis jenayah terkenal tanah air, En Kamal Affendi..ble tgk dlm tv org nye serius semcm je kan? tp ble jumpa face to face, org nye kelakar gile..korg bygkan la, dari mula dia berceramah sampai la tmat ceramah, asyk gelak je..muka aku yg dah tembam nie, makin bertambah2 tembam la~ tk habis2 ngan lawak dia tau! cam siot jee mamat tu...

tp so far, ceramah yang berkesan..byk tips2 pencegahan jenayah dpt aku kumpul..hahaha...

yek la zaman skrg nie, mcm2 leh jd,,so nk tak nk, kene la ada "defence" cikit..tk byk at least ada la....

sebenarnye masuk nie dah 2 kali, aku dgr ceramah dari En Kamal Affendi nie,.tp mase tu aku join seminar SU kt KL..n antara para undangan yang management tu jemput, ada lah beliau...



tinggi gle abg sorg nie..kesian die kene buli dgn en Kamal nie..

akak yg comel..pn kene buli jgk.. =p

p/s : tk sempat nk amik gmbar dgn en Kamal nie...

2 ulasan:

harith berkata...

klau kt ganu ni kurang laa rasennye kes ragut ni..mat rempit ramai laa..

tomoyozura87 berkata...

en harith, ooo jd kalo kte g ganu, bwk duit byk, insyaAllah tak diragut la iek? hee
mat rempit time mlm je diorg ligat..