Sabtu yang Bluesss

Salam readers...heee baru rinie ada mase nk merapu kat blog nie...bz memanjang..dari tempat keja bawak ke rumah..begini lah hidup seorang isteri dan seorang umie...cadang rinie nk la g buat ot kat opis..tp ble bgn pagi, dengan suami yang syok tido, jd tak sampai hati plak nk tingglkan beliau dengan anak2..dah la rehat tak cukup..mlm semlm blik keje dah jam 12 mlm...anak2 pn dah nk tido time tu...kesian kt suami..tp aku pn nk gak membantu beliau dlm soal kewangan..ble dah dinasihatkan supaya dok je kt rumah, jg anak2 so aku pn akur..tk dapek la den nk buek ot kt opis rinie...tunggu lah anak2 dah besar, dh bleh harap, br pk sal ot nie...
time aku taip entry nie anak2 dah tido...so ada la kelapangan tuk aku jenguh2 blog cute nie..
k la da~

cutekan gambar kartun nie...
kredit by mr google

Tiada ulasan: