Doakan Mereka Bahgia~

Salam Readers..
Terbaca satu berita di akhbar berita  harian tentang seorang janda muda..yang cukup tabah..tabik berspring spring aku kt dia nie..dlm membesarkan anak2 yang masih kecik hanya berbekalkan keyakinan serta ketabahan seorang insan bergelar janda kini..sape lagi kalo bukan Anne Ngasri..smpai skrg aku tak tau ape pnca sebenarnya penceraian anne..biar lah itu menjadi rahsia yang tersemat rapi di dalam kamus hidup bekas pasangan suami isteri tersebut..

Sumber akhbar tersebut memberitahu, Anne ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel,  skrg sedang dlam proses mengenal hati mudi seorang jejaka kelahiran Singapura yang popular dengan lagu Kalau Cinta itu, juga muda 5 thn dari Anne..heee Sape tak kenal Aliff Aziz atau name sebenarnya Mohamad Aliff Aziz berusia 21 thn..seorg pemuda yang menjd kegilaan ramai gadis2 di Malaysia…orang nye tinggi lampai n kacak jugak..

Anne berkata tak ada salah nye berkawan dengan orng yang muda dari usia nye..Usia tak menjamin ape2..heee teringat kisah bekas isteri Akhil Kayy, Maizawati..yang berkawin juga dengan jejaka yang muda dari nya..naaa bahgia sampai skrg kan…..n Maizawati telah selamat melahirkan seorg cahaya mata lelaki pun…=p
Untuk pengetahuan semua, hubungan Anne dan Aliff pn sudah mendapat restu dari keluarga masing2..aku suka sgt Anne nie, nampak tabah sgt..redha dengan semua ketentuan dari Illahi tp dlm hati semua org tak tau betapa peritnye hidup seorg janda…ape2 yang terjdi,Anne tetap tersenyum..tambah2 ble mula bertudung.nampak lagi cantik n cute..i loikeeee…

Semoga jodoh kalian berpanjangan n sampai ke jinjang pelamin..amennnn….anda berhak untuk bahagia….=p 

Semoga kekal sampai ke akhir hayat...itu doa aku untuk uolls ber2

alolo manje nye diorg...

Sweet Couple~
gambar yang terakhir nie, paling sweet kan? 

kredit by mr Google...

p/s: tetiba teringt kt en suami...huhu

Tiada ulasan: