Blog GempaQ yang Selalu aku Singgah..

Salam Readers...

Entry kali nie aku nk update sal blog2 yang selalu aku singgah..heeee
sebenarnya dah lame dah nk buat entry pasal nie..tp kebz an yang menyebabkan kemalasan itu menjadi raja dari kerajinan..waduhhhh

naaa sekrg kerajinan dah menjadi raja, so leh la update sal entry nie...


-blog nie byk tips2 nk kurus kan badn tau! cara mekap yang betul n cantik, alat2 mekap yang terbaik n cara nak stylist kan tudung korang..best sgt..ha tambahan lagi, kak fyna nie sorang jurumekap..so kalo nk ada event ke, tunang ke, kawin ke, leh la book dgn kak fina k! kenal dia pn, kt Utube...


- suka singgah blog nie senyap2..kih3...suka bce entry dia..sbb mengingatkan kite kembali ke masa muda2 dlu..heeee..lagi satu, suka tgk marya nie sweet je.. =p


blog nie byk info pasal peristiwa2 sekarang, politik, n zaman dlu2 yang kte tak tau..jom la singgah~ mesti korang kta best!


sape tak kenal si femes nisa kan? suka singgah blog dia sbbnye dia nie suka berfesyen..hik3..dpt la sikit ilham fesyen2 kt blog dia...dia suka bergambar dgn artis..best!


nie best friend aku tau! ktorg kenal mase same2 kt PLKN, Cenderiang, Tapah, Perak...seorg yang happy go Lucky..heee rindu sama kamo... =p


haha aku tak tau la ape name minah nie..tp suka singgah gak blog dia...sbbnye muka dia macm baby doll...dah la cute..heee


blog nie penuh dgn tutorial..macm tutorial dia ada..smpai lah ke penggunaan kamera DSLR tu...
kalo aku dah bli kamera DSLR nie, compom aku refer blog dia je..


mommy to be..suka tgk dia bergaya..cara pemakaian di sweet je..selalu update entry dia.. =p

byk lagi blog2 yang best..tp setakat nie, blog2 nie la yang menambat hati..heeee
insyaAllah kalo ade lagi, akan aku buat entry lain iek..
rajin2 la tgk blog2 diorg nie tau! compom tak keciwa.. 

DA~

Tiada ulasan: